top of page
Hund ger high five

Onlinekurser

För dig som vill skapa ett meningsfullt liv tillsammans med din hund

Kurser och föreläsningar

Utkast från kursen – Den viktiga hundryggen

Fördelarna med onlinekurser

  • Du väljer när

  • Du väljer var

  • Du väljer ditt tempo med möjlighet att repetera

Onlinekurser ger möjlighet att ta till sig information när man känner att energin finns där. De senaste åren har öppnat upp för förståelsen kring hur mycket man kan få ut av just digitala kurser. Framförallt sparar du tid och pengar på resväg. Det gör kurserna även oberoende av plats där du bor. Kurserna passar även fint för en större grupp av både hundar och människor som inte trivs eller inte kan delta i större sammanhang. Kurserna är skapta på ett pedagogiskt sätt och i varje kursdel/modul finns instruktionsvideor med övningar och som jag både förklarar och visar. Du har möjligheten att lyssna flera gånger om igen för att få till dig bästa möjliga kunskap.

Mina onlinekurser är anpassade för att passa både nybörjare och mer erfarna hundtränare. Kurserna är gjorda så att de ska passa flertalet hundar, oavsett ras, ålder och erfarenhet.

Kurserna visas online på kursplattformen som du får tillgång till via ett personligt medlemskonto vid kursstart. Du har tillgång till kursplattformen i tolv veckor. Kurserna har ett antal avsnitt och varierar beroende på kurs. Du bestämmer själv när du tar till dig av materialet.

Eva-Lena

“Genom att gå kurs här har jag fått med mig kunskap och ett breddat tankesätt för att skapa stor förändring av mina hundars livskvalité"

Osäker? Fråga mig!

Är du osäker på vilken kurs som passar dig och din hund bäst? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag med förslag.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page